Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri yüz baplar ziyan görmez.

Montaj: Yangın bapsı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Birşunca firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve dirilik güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli sebebi Yangın kapısı istanbul fiyatı de herhangi bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları için kolayca açılabilmektedir.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış kadar faktörlere ilişkilı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan mürtefi bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık muhtevain tercih edilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve anlayışaretler kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Her yangın merdiveninin her dü semtında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Ekseri yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page